videoblogg

Har laget videoblogg, med innkjøpet fra igår til dere. Men det er ikke vits å legge den ut på bloggen, fordi youtube har ødelagt kvaliteten. Hvis dere vil se den så er det link HER, gidder ikke å legge den ut når kvaliteten er så utrolig dårlig. Men trykk HER, om du vil se den.

 

videoblogg ?!?

Vil dere at jeg skal lage videoblogg idag, isåfall om hva ? Innkjøpet ? Hårvideo ? Bablevideo ?

videoblogg..test

Wohooo, jeg har vært flink å lage videoblogg til dere. Neida, lagde egentlig videoen bare for å teste ut, siden redigeringprogramet mitt har ikke funket så har prøvd og prøv å å fikse det sånn at jeg kan lage videoblogg. Endelig har jeg fått det til, nå blir det forhåpentligvis  flere videoblogger fremmover. 
Som sagt, jeg skulle bare teste ut om det funket å redigere nå. Så det er ikke noe veldig intressant video..blogg... eller hva jeg skal kalle det.. tycks?

Tenn lys for Norge


Made by me

 

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR 
HVA SYNTES DU ?

video fra mandag

Hellu. Nå har jeg fått redigert videoen fra mandag. Veldig lang film må jeg si, 36 sekunder. Ikke noe mening, eller den beskriver dagen vår, kjedelig. Følte jeg måtte legge den ut når jeg først hadde redigert den.

VLOG: amalie når hun kjeder seg...


DUMME YOUTUBE ØDELA KVALITETEN PÅ VIDEOEN !!
Videoen forklarer dagen min...kjedeliiig!!
PhotoAmalie


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011