outfit 12.08.2011
Shorts - Sister Point // Topp - Bik Bok // Ring - Kicks // Øredobber - Gina Tricot // Tubebh - BikBok


Tycks ?

outfit 31.07.2011


Skjorts - H&M // Topp - Norwegian outlet (husker ikke hva butikken het) // Tubebh - BikiBok // Smykke - laget selv // Ring - En gullsmed // Solbriller - BikBok // Øredobber - En gullsmed.

Har vært i Oslo idag. Fulgte Ida og Mattheo inn, siden de skulle dra + at vi så på ødelggelsene og blomsterhavet i Oslo. Etterpå var vi å badet på Ingierstrand, utrolig fint og deilig, utrolig mange mennesker der. Nå er vi hjemme igjen, føte at jeg måtte ta outfit bilder, siden det er lenge siden. Veldig dårlig kvalitet, men forteller dere mere senere. Bilder fra idag kommer nok senere det også.


HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR
Hva syntes du ?

outfit 07.07.2011


Topp - Bik Bok // Shorts - H&M // Tube - Bik Bok // Øredobber - en eller annen smykke butikk

Veldig enkelt, iknuuw. Men som sagt så har jeg outfit for å vise hva jeg har på meg, ikke for å pynte meg med masse tilbegør osv.

Hva syntes dere om outfiten ?

outfit 06.07.2011


Topp - Gina Tricot // Shorts - DKNY // Solbriller - Bik Bok // Øredobber - en eller annen smykke butikk


Har ikke på meg mye tilbehør idag, gadd ikke å ta på ekstra ellerno bare fordi jeg skulle ta outfit bilder. Så her har det en litt kjedelig autfiit..

Hva syntes dere om outfiten ? Vil dere ha outfit oftere ?

 

Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011