om meg

Iogmed at denne bloggen er ganske fersk, så tenkte jeg å fortelle litt om megselv. Jeg er en 13 år gammel jente som elsker å ta bilder, det er det. Neida. Skal fortelle litt mere. 

Julen 2009 fikk pappa et speilrefleks, jeg tenkte "åhh, kult", det var det.. Men etterhvert, kameraet bare lå der, pappa brukte det nesten aldri tok jeg fatt i kameraet å begynnte å ta bilder. I begynnelsen skjønnte jeg meg ikke på det kameraet, men etterhvert ble jeg bedre i å bruke det. Pappa ble jo litt irritert på meg, iogmed at jeg hadde mitt eget kamera (som sugde), men han måtte bare venne seg til det. Etterhvert som tiden gikk, ble kameraet så og si mitt....eller alle sitt, men nesten bare jeg som bruker det. Kameraet er asså Nikon D5000.
 
Ja, det var litt om kameraet mitt. Nå litt om meg....
Jeg er en helt vanlig 13 åring. Ble født i Fredrikstad 21.02.1998. Jeg vokste opp i Moss, sammen med storesøster, storebror, mamma og pappa. Jeg er en appåklatt. Det vil si at det er langt mellomrom mellom meg og søskene mine. Gjør meg ingenting. Men de flyttet åsså tidelig ut, jeg ble alene med mams og paps. Noen ganger har jeg holdt på å kjede meg ihjel, men det hører bare til. Jeg har fått mye bedre kontakt med mamma og pappa enn det mange andre har fått og det er jeg glad for. 
Ok, nå ble det veldig mye tekst her,  jeg skal gjøre det kort...
13 år. Dans. Venner. Familie. Musikk. Sommer. Foto. Justin Bieber. Blogg. 


PhotoAmalie


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011