krøller or not ?Idag skjer det ingenting, i min lille verden. Eller jo, har nettopp gjordt lekser. På en Søndag.  Dummedumme, forskjølelsen er på besøk. Og jeg har krøllet håret. Dagens oppdatering.

Er ikke kjempe glad i krøller, men noen ganger funker det..

Krøller or not?

Passion


© Ingrid

 

Amalie søta er borte. Det er meg, Ingrid, som gjesteblogger !

 

Etter to timer på mosseporten, kom jeg overaskende ut med bare en enslig pose. Men den ene posen var full av herligheter, alle til en pris under tohundrelappen. Min kjære mor, som er god til alt utenom shopping, er en mareritt - unnskyld uttrykket - å ha med i butikker. Etter en velfortjent raid på cubus, var vi på god vei inn i H&M. Da hadde hun tydlighvis fått nok. Og stakk avgårde inn i matbutikken. Så jeg måtte holde meg til titting gjennom Gina Tricot, Morris, Bik Bok, Lindex bla. bla. bla. Alikevel lyser plaggene fra Cubus opp min ellers så nøytrale tilverelse.

 

Min blogg finner du her.

 

Hva syntes du om bilde ?

fiskeflette; hot or not
Hot or not ?


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011