slutter å blogge herJeg fortsetter å blogge, ikke tro at jeg slutter. Jeg vil bare ha en vanlig blogg. Er litt lei av photoblogg. SÅ forsett å les bloggen min, bare gå inn på amalb istedenfor photoamalie ♥

Blogget på amalb fra December - April. I April bestemte jeg meg for å lage en photoblogg, men jeg valgte å ikke slette den gamle. Jeg har nå slettet alle innleggene på den gamle bloggen, og er klar for å blogge der!

dere finner meg HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRR ♥ ps..legg meg til som venn !!!

sweetyHerlig dag med maria idag. Fant bare tusenvis av fine bilder, av Maria. Mens de av meg, blunket jeg enten på, fulgte jeg ikke med, eller ja. You name it. Nå sitter jeg å ser på IDOOOOOOOLLLL, har serr fått helt dilla.

Hva har du gjordt idag ?

u smile, i smile
Idag har jeg og Maria dansa litt og tatt litt bilder. Hvis dere vil ha flere bilder så...kommenter..

Tycks ?

follow meTycks?

Hola


Okei, litt feil å si lenge siden sist, men det er tross alt 2 dager siden. Jeg har rettogslett ikke orket å blogge. Sorry, men skole og venner kommer før blogg. Lekser, lekser og lesker..

Idag har jeg vært på skolen, kom nok ikke som noe mega stor nyhet, så var jeg på leksehjelp (bare sånn at jeg slapp å gjøre lekser hjemme) så dro jeg hjem til Maria. Der var jeg en god stund. Nå er det straks Idol tid (love).

Hva har du gjordt idag?

 

krøller or not ?Idag skjer det ingenting, i min lille verden. Eller jo, har nettopp gjordt lekser. På en Søndag.  Dummedumme, forskjølelsen er på besøk. Og jeg har krøllet håret. Dagens oppdatering.

Er ikke kjempe glad i krøller, men noen ganger funker det..

Krøller or not?

autumnLittegranne høst ute. Dislike, eller det er jo veldig fint ute da.

Tycks?

right now..


mgp jr...

ohhmybieber


OhhMyBieber, betyr akkurat det somme som OhhMyGod. Bare det er Bieber språk. Hvis dere ser litt nærmere på neglene mine, så ser dere at det er Justin Bieber bilder på neglene mine. Jeg har lakket neglene mine med Bieber. Love it.

Nå stikker jeg til Kira.

fridayIts FRIDAYYY... Er utrolig deilig å ha helg, nå. Idag har vi jogget fra skolen ned til alby og tilbake. Jeg, med verdens dårligste kondis, syntes det var ganske langt. Men utrolig deilig å komme hjem, og bare kunne legge seg ned i soffaen og chiller'n. Nå skal jeg se film.
Her er verdens dårligste spørsmål:

Liker du at det er helg?

my ringRingen er utrolig søt syntes jeg. Fikk den av Kira, etter hun hadde vært i Spania. Love it.

Hva syntes du om ringen? 


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011