verdens beste søsterSelvom det er stor aldersforskjell mellom oss så er du verdens beste. Du er der alltid og du støtter meg uansett hva. Hvis det er noe, vet jeg at det alltid bare er å ringe til deg, jeg vet at du er der for meg og jeg håper at du vet at jeg er der for deg, uansett hva. Du er virkelig en jeg ser opp til, storesøsteren min. Kunne så inderlig ønske vi bodde mye nærmere hverandre, sånn at vi kunne sett hverandre oftere, menmen. Tusen takk for 2 mega hyggelige uker. I♥U

For dere som hater søskene deres fordi de er plagsomme osv. så er det kanskje ikke å lett å skjønne at jeg kan finne på å skrive noe sånt. Men hvis du hadde vært meg så tror jeg du hadde skjønnt det.  

outfit 31.07.2011


Skjorts - H&M // Topp - Norwegian outlet (husker ikke hva butikken het) // Tubebh - BikiBok // Smykke - laget selv // Ring - En gullsmed // Solbriller - BikBok // Øredobber - En gullsmed.

Har vært i Oslo idag. Fulgte Ida og Mattheo inn, siden de skulle dra + at vi så på ødelggelsene og blomsterhavet i Oslo. Etterpå var vi å badet på Ingierstrand, utrolig fint og deilig, utrolig mange mennesker der. Nå er vi hjemme igjen, føte at jeg måtte ta outfit bilder, siden det er lenge siden. Veldig dårlig kvalitet, men forteller dere mere senere. Bilder fra idag kommer nok senere det også.


HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR
Hva syntes du ?

my plait goes around meNå drar vi inn til Oslo.

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR 
Hva syntes du  ?

beste filmen er min


sorry for kornette bildet, men det skjedde noe når jeg lasta den opp...

Elskeeeeeeeeeeeeeeeer den ♥♥♥

 

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR 
Har du sett nsn ?

 raspberriesGod Morgen. Været er puuurfekt, sitter i bikini å svetter. Ok, litt overdrivent, men det er sykt varmt. Vet ikke helt hva planene for dagen er. Liten shopping-tur med Ida og Mattheo. Kanskje vi skal dra ut på nes å plukke bringebær. Bildet er forresten tatt på Valle..

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR
HVA SYNTES DU om bildet ?

pictures from a wonderful weekDet har vært en helt faaantastisk uke, beste sommerværet hittil og greier. Spiste frokost på stranda klokken halv ti. Badet minst fem ganger om dagen. Solte meg. Leket med Mattheo i vannkanten. Lå i solen å leste Vg. Tok bilder. Satt ute til klokken tolv. Sto på vanski. Plukket bringebær med Mattheo. Og nei, jeg skal ikke ramse opp alle tingene vi gjorde, men det var helt amazing.

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR
HVA SYNTES DU om bildene ?

var i oslo i går (gjesteblogger)

Heeei ♥
Jeg har da blitt gjeste blogger i dag også. Amalie kommer hjem i dag tror jeg eller så var det i morgen :) Men jeg bare fikk tid nå. 

I går var jeg i oslo og så på alle blomstene som er over alt. Jeg la noen selv også, så tok jeg ofc. noen bilder.

Søøøt♥

- KIRA 

farvel

Hej dere. Planen var å dra imorgen, men vi har bestemt oss for å dra idag. Skal nemlig til Valle. Ida, Mattheo, mamma, pappa og jeg. Kira skulle kanskje være med, men jeg får ikke tak i henne, mobilen er av, hun svarer ikke på face så regner med at hun er ett eller annet sted der det ikke er dekning/nett, eller noe i den duren. Kommer hjem på Fredag kveld, tror jeg, ingen blogging før det. Hadde tenkt å fikse gjesteblogger, men har ikke fått tid. Hvis det er noen av vennene mine som gjerne vil gjesteblogge så send meg melding!!!  Nå skal jeg gå å kjøpe kontantkort. Snilleste mormor var her idag og ga meg penger som jeg skal bruke til å fylle på kortet, sånn at jeg kan svare på meldingene hennes, hahha.

 

Men ja, kofforten er ferdig pakket,  Ipoden er ferdig ladet, I ♥ JUSTIN BIEBER hettegenseren er på og alt er som det skal være.

Image and video hosting by TinyPic

 

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR 
Hva skal du denne uken ?

Tenn lys for Norge


Made by me

 

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR 
HVA SYNTES DU ?

wrææ

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR
HVA SYNTES DU ?

update

Har vært hos Maren idag, vi gjorde egentlig ingenting, standard. Kjempe kos da. 
Nå skal jeg se på "Karate Kid", sammen med resten av gjengen her.

tegnerHUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR 
HVA SYNTES DU ?

prayFør vi kjørte hjem fra København dro vi innom "den norske sjømansskirke". Det er den norske kirken i Danmark. Der  tente vi lys før vi kjørte videre. Dansk tv var der + mange som kom å tente lys, la blomster uttenfor kirken osv. Utrolig mange som bryr seg ♥

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR
Hva syntes du ?

follow the path
 Ja, nå er jeg hjemme. Etter en laaaaaaaaaaaang biltur. Fra København og hjem. Har en stor koffert å pakke ut.

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR Hva syntes du ?

.....
Jeg er fortsatt helt i skjokk, var nettopp innom vg.no, og ja der sto det at minst 80 er drept. Herregud, jeg vet ikke hva jeg skal si. Tenk at det skulle skje i Norge, Norge som er ett av verdens beste land, der det ikke har skjedd noe sånn på utrolig lenge. Har jo sett masse skyting og sånn på tv, tenker jo at det neeeeveeer vi skje i Norge, men nå har det skjedd. Norge, som jeg alltid har følt meg heeelt trygg i. Som dere vet er jeg i Danmark, drar hjem idag. Igår da mams, paps, Mattheo og jeg kom hjem sto tv-en på pga. Paulie satt å så på Tour De France, samtidig som de viste Tour De France viste de nyhee. Det var da jeg så det. Det første jeg tenkte var shit, de viste ikke ennå om det var en bombe så da var det ikke tenåå skummelt. Men da jeg gikk inn på vg.no noen minutter etterpå så jeg det. Det var en bombe. 

 

Jeg ble helt målløs, bombeangrep i Oslo. Ikke lenge etter fikk jeg høre at flere mennesker var drept på Utøya. Det var flere på min alder og oppover som var der for å holde på med politikk, elllerno. Uten de har gjordt noen ting (ihvertfall som jeg vet) kommer han over til Utøya og skyter...........fyfader...........


herreguuuuddddd

Fyfader, helt sykt det som har skjedd i Oslo. Bombe, i Oslo. Jeg er skjokka. #prayforoslo, Nrk og Oslo er Trend på twitter, hvis det sier dere noe. Det vil si at det er det som nesten er mest skrevet på twitter, i hele verden. Jeg bruker ikke twitter så mye, har det kun for Justin Bieber sin skyld, hahah. Men ja tilbake til det syke, flere er omkommet og ja...tør ikke å dra til Oslo mere...Joa, men ikke med det første..Skummelt ?!!?!?!?

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR   

flowers in the rain

TYcks ??
HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR  Overskrift #1

Har ikke blogget noe om hva vi har gjordt, her i Køben. Har nesten bare blogget "bilde-innlegg", men dette er jo en foto blogg, så ja, det er ikke noe feil med det. Tenkte uansett at dere kanskje ville vite hva jeg har gjordt. Har ikke gjordt så mye egentlig, igår var vi i byen, spiste middag på en båt som kjører rundt i københavn havn, havn havn, hahah. Paulie, som er kjæresten til Ida, jobber som kokk på den båten. Så vi spiste der, veldig hyggelig. Idag har det ikke skjedd så mye, Ida og paulie er på jobb så vi passer Mattheo. Skal snart på experimentarium, ett sted som er veldig likt som "teknisk museum", hvis det sier dere noe. Ikveld skal vi spise hos onkel tante, fetter og kusine. Imorgen drar vi hjem. Ida og Mattheo blir med oss hjem. På Tirsdag drar vi til Valle. Ok, sykt rotete innlegg nå..

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR  Whip My Hair

 

Hva syntes dere ?
HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR  

jeg klarer selv

Image and video hosting by TinyPic

HVA syntes du ? ?
HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR  

BLOGG VS. BLOGG

Har tenkt utrolig lenge på om jeg skal ha konkurranse her på bloggen, nå har jeg bestemt meg for å ha blogg vs. blogg. Egentlig bare fordi jeg ikke fant på noe annet. Har hatt det flere ganger, men ikke på denne bloggen så syntes det var på tide. Det du gjør for å melde deg på er å kommentere i kommentarfeltet at du er med, så trekker jeg 4 helt tilfeldige, dere skal så stemme meldom fire stykker. Lager nok videoblogg. Må forresten godkjenne kommentarene først, så hvis det står null kommentarer så er det bare fordi jeg ikke har godkjendt de ennå :)
M E L D  D E G   P Å  N Å Peace out ♥

justin bieber jr.

Han lingner ikke veldig på de bildene, rett før hadde han den gamle "biebersveisen". Men så falt håret tilbake. 

where are you now


Hva syntes dere ?

nett

Hej dere. Nå er jeg i København. Jeg sa til dere at jeg skulle være i Danmark en uke, men det var feil. Skal være her til Lørdag. Har vært hos Farmor, i Silkeborg, nå er jeg i København hos Ida. Det tar sånn circa 4 timer å kjøre, så er veldig sliten nå, har nettopp kommet frem. 

Nå blir det asså blogging fremover, tror jeg. 


Savna meg ?!?! Neida..

Yo, im the gjesteblogger !

Hello ♥
Jeg skulle da egentlig være gjesteblogger her for Amalie mens hun var i danmark, men jeg glemte det ! -.- Det var ikke med vilje ♥ Hvertfall, jeg tror ikke jeg kommer til å blogge så mye men, jeg skal prøve ! Gjerne besøk bloggen min her ! Det tror jeg var det jeg skulle si, sååååå...hhhhhaaaaddddeeeee :)


- KIRA

sommer musikk

Alle sommerene har sine sommersanger. Sommeren 2010 hadde sine sanger, og sommeren 2011 skal ha sine sanger. Men det har ikke kommet noen sommersanger, ikke en sånn sang som jeg kommer til å forbinne med sommeren 2011. Håper på at det kommer en sånn sang, jeg venter og venter.

Jeg trenger virkelig musikktips. trenger en sånn sang som jeg snakka om, en sang som er sommeren 2011 sin sang lissom.
natta

Må legge meg nå. Reiser klokken 5 imorgen tidelig, blir borte en uke. Uten nett. Hade.
tusenfryd

Dro på tusenfryd idag, sammen med Kira. Vi hadde det kjempe gøy. Hadde det såogsi gøy hele tiden, bortsett fra da en dame som jobbet der, sa at jeg hadde tatt av beltet. Det var ikke lov å ta av beltet, fordi da stoppa hele "spøkelsehuset", høres sikkert veldig kompisert ut, men hvis jeg skal si det enkelt og greit så stoppa spøkelsehuset hver gang noen tok av seg beltet (som ingen gjorde), og det skjedde mange ganger og ja..hun sa at det var meg.. Alle så på meg å ble drit sure, men jeg lover, ville aldri funnet på noe sånn. Skjønner godt hvis du ikke skjønnte alt som sto der, haha. Komplisert.


HVA HAR DU GJORDT IDAG ?

UPDATE

Nå drar jeg på Tusenfryd, med Kira. Jeg gidder ikke å ta med kameraet. Det må sove litt, haha.

idag

Heluu. Idag hare jeg vært i byen sammen med mamma, handlet ikke så mye. Bare småting. Etter det dro jeg på stranda med Marlene. Vi avtalte at vi skulle møtes på tronvik klokken tre. Jeg var der klokken tre og begynnte å vente. Ventet og ventet. Hun tok ikke telefonen. Hun kom ikke, så jeg tok meg ett bad. Alene. Følte meg som en skikkelig taper. Når jeg var ferdig med å bade (badet i 5 sekunder.) så jeg at jeg endelig hadde fått melding. Åjadda, endelig. Hun var på vei, bare det var noen flere som ble med som måtte hente bade tøy osv. Maren, Jenny og Stine ble med. 

Veien hjem var egentlig det morsomste, jeg og Marlene lo oss ihjel pga. en random mann sykla frem og tilbake. Han sykla forbi oss sikkert 15 ganger, han sykla frem og tilbake. Vi sto der å lo å lo......

HAHHA :D

 Hva har du gjordt idag ?

 

my worn shoes


Hva sYNTES DU?

danmark, here i comeee

Heidere. I sommerferien min har det ikke skjedd stort. Endelig skjer det noe. På onsdag reiser jeg ned til Danmark, til farmor og er der en uke. Gleder meg skikkelig til å ha orgentlig ferie. Ida, Paulie og Mattheo kommer også. Satser på megabra vær. Men vet aldri. Sist vi var hos farmor, i påsken, var det 25 grader i skyggen. Jeg lå bare i solen å koste meg. Det har ikke vært noe spesielt fint vær ennå, i sommerferien så krysser fingerne for at det blir det nå.Hva skal du?  

biiile

Helluuu. Ble på Bile i hele helgen vi. Kom hjem for noen timer siden, siden det har jeg ligget å sovet på soffaen, var så utroolig trøtt. Heheh, været var ikke heeelt på topp. Ihvertfall ikke på Fredag, da vi kom ut dit. Den første kvelden var det bare mamma, pappa og meg + en familie på 4 stykker, lørdagen kom Kira, lillesøsteren og faren ut. Da var det toppers vær. Vi var tilsammen 10 stykker, sykt gøy. Jeg tok noen videoer som jeg kanskje skal redigere, senere.


Litt mange bilder, men hva syntes du ? 

 

båttur

Drar med båten ut til en øy, som heter Bile idag. Skal være der med en "vennefamilie". Blir der "kanskje" til søndag også, men det er ikke sikkert. Det kommer ann på hvordan vær det er. Er det bra så blir vi der to netter. Hvis vi  blir der i to netter kommer kira og faren hennes også, fra lørdagen til søndagen. Hun kommer hjem ikveld, så tror ikke hun kunne komme ut idag. speilbilder lissommmmm....sorryyy, men måtte bare ta bilder fort....for nå må jeg pakke...


 

my plait blows in the wind


Hva syntes dere ?

skjekk kira sin blogg

Hei dere. Hvis dere vil være noen engler så gå innom bloggen til Kira HER. Hun er ikke hjemme nå, hun er på håndball-turnering ellerno, men hun kommer hjem imorgen. Vet at hun hadde blitt meeegaaa glad om hun hadde fått flere lesere og flere kommentarer. Blogglysten går jo opp og ned, leserne og kommentarene har ganske mye å si. Så stikk innom bloggen hennes, HER HER HER :)

Besteeee♥

fanbilder

ALLE må skjekke DETTE, sendte inn fanbilde og ja...Så alle sammen trykk HER å se.

Hadde som sagt litt fritids idag, så jeg lagde mange "fanbilder".
Lagde til de bloggene jeg leser "fast". Leser flere fast, men jeg valgte ut de fire, siden jeg gadd ikke å bruke hele dagen min på å lage fanbilder til alle bloggene jeg leser fast. Gjorde det bare for morroskyld. Det er flere som lurer på hvilket program jeg redigerer i, jeg redigerer i Photoshop.

Har du gjordt noe lingnende?


godteri 4ever

Haha, helt ransom overskrift. Fant ikke på noe som passa bedre til bildene.
Idag har jeg ikke gjordt en dritt. Har sitett hjemme og kjeda meg. Skulle egentlig på stranda idag, men været var ikke på topp. Jeg tenkte at det ikke var vits, så jeg ble hjemme og kjedet meg. Smart. Har derfor sittet å gomlet i meg en haug med godis, må ha fått godterisyken ellerno.

Hva har du gjordt idag?


outfit 07.07.2011


Topp - Bik Bok // Shorts - H&M // Tube - Bik Bok // Øredobber - en eller annen smykke butikk

Veldig enkelt, iknuuw. Men som sagt så har jeg outfit for å vise hva jeg har på meg, ikke for å pynte meg med masse tilbegør osv.

Hva syntes dere om outfiten ?

etter regnet
Hva syntes dere ?


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011