take a smile

Insperasjon: Weheartit

Hva syntes dere ?


Husk at alle som kommenterer mye på bloggen denne uken, blir linket :)

ingenting frister mer....

...enn å reise hit...

Hawaii, vet ikke helt hvor det er på hawaii, men en ting er sikkert...det er dritfint der.. Kunne ønske at jeg vant, eller helt tilfelig fant en billig billett dit. Drømem reise. 

Frister det deg også ?


Husk at alle som kommenterer mye på bloggen denne uken, blir linket :) 

vil du bli linket ?

Kommenter i innleggene mine resten av uken og jeg linker deg i et egent "linke innlegg". Du må minst kommentere 3 kommentarer ut uken og da vil du bli linket. Jeg linker asså alle som har kommentert over 3 ganger, ikke i samme innlegg, men kommenter i  alle innleggene mine. Vil så gjerne ha flere kommentarer på bloggen, for jo flere kommentarer man har jo mere blogglyst har man. Ihvertfall jeg. 

Så kommenter i innleggene mine resten av uka, og jeg linker deg ! Deal ?
Så, kommenter mere :)

akkurat nå..


...hører jeg på waka waka...

...mens jeg spiser jordbær...

...og drikker cola...

...og tar bilder av en blomst...

lykkerus

Siden sist, har jeg solt meg i hagen, spist jordbær, badet og kjøpt Topp sommerspesial. Skulle egentlig bare kjøpe Topp, men tok feil blad, tok Topp sommerspesial. Helt tilfeldig så var det intervju med Justin der, lykkerus. Døde av flaks. Haha, kanskje ikke så kjempe "flaks" for det var bare to blader å velge mellom, men jeg bare så happy nå for det står "JEG VIL MØTE MINE NORSKE FANS", yayy han vil møte meg!Leser du Topp?

all the memories will be in my head forever


 

Hva syntes dere ?

 

jeg bare elsker å...

...vaske badet...
Har nettopp vasket badet. Nå ligger jeg ute i hagen å soler meg, mens jeg spiser ananas. Tror jeg skal gå til butikken å kjøpe TOPP, må ha noe å lese på. Håper dere skjønnte at overskriften var ironi.

Liker du å vaske badet?

 

I just just love to being with my best friends

Heja. Har tilbrakt mesteparten av dagen hos Maren. Overnattet somsagt hos henne sammen med Kira. Kjempe kos. Vi hadde litt fritids, og viste ikke hva vi skulle finne på. Fant tilslutt ut av at vi kunne lage musikkvideo, helt random. lagde musikkvideo til "never say never".  Den ble sykt kult, skikkelig fornøyd.  Redigerte den på maren sin Mac Book så har ikke videoen her, men den kommer sikkert etterhvert.. haha, det sier jeg alltid..
Dere får trøste dere med bilder..
det siste bilde er fra musikkvideoen..

Vil dere se musikkvideoen?

natter med beste


Jentene mine det, se !
Drar til Maren, med Kira og natter der, blir fun !

Skal dere natte hos noen i natt ?

 

mini photoshoot

Noen avbildene jeg og Maren har tatt idag...har tatt mange flere..

Hva syntes dere ?

rain, rain go away

Heija. Akkurat nå sitter jeg oppe på rommet mitt, mens jeg hører regnet som plasker ned. Hater regn, men innimellom kan det være litt deilig. Idag kunne jeg ønske at det ikke regna, blir så slapp av regn. Sitter bare inne å glor, venter på at sola skal komme.

Liker du regn ?

my garden is full of yellow flowersTycks?

bilder fra bursdag

Igår var jeg inne i Oslo, i 60 år bursdagen til fetteren til mamma. Skikkelig gøy. Tremeningen min Hennie, som er 19 år, kusinen min Susanne, fetteren min Sander og jeg var de eneste barna. Eller Hennie er ikke barn lenger, men hun henger med oss.. Susanne, Hennie og jeg lagde danseshow, Hennie lærte oss dans. Haha, sykeste.
Jeg sov ikke over i Oslo, men jeg kom hjem vet ett tiden i natt.

Øver dansen...

Haha, klar for dansen...

Hennie holdt på med musikken akkurat da, så her er det bare kusinene"vent da, Susanne tar bilde"

"Nejjj, vent"

"wææææ"

Her har vi det gjøy ja...


Ja, det var noen av bildene, fikk ikke noe orgeltlig bilde av Hennie, hun ville ikke at jeg skulleta bilde av henne, haha. Gadd ikke å redigere bildene veldig...

PhotoAmalie

bloggfri

Bloggfri idag...drar inn til Oslo i bursdag nå, blir der nok i hele dag, kanskje jeg overnatter der ?!
Er det OK at jeg har bloggfri idag ?

ynlingssangen minJeg bare elsker denne sangen. Jeg og Kira hørte den for første gang igår og begge fikk helt dilla. Har gått å nynnet på sangen i hele dag og igår. Musikkvideoen er jo sykt kul, bare elsker Selena. 
Haha, som dere sikkert vet så er jeg bieberfan, mange av hans fan hater Selena. Jeg er ikke en av de. Jelena 4ever !

Hva syntes dere om den ?

fiskeflette; hot or not
Hot or not ?

syvsoverenSov utrolig lenge til å være meg idag, pleier å våkne halv ni, men idag sov jeg helt til halv elve. Hurra. Har ikke klart å stå opp ordentlig ennå. Pleier du å sove lenge?

alvedronningen

Heia. Grunnen til at jeg ikke fikk blogget igår kveld er fordi jeg var å så på "alvedronningen". Kjenner flere som er med, blandt annent Maren. Mamma og jeg hadde ikke peiling på hva vi skulle finne på igår kveld, iogmed at det var St. Hans, så vi bestemte oss for å dra dit. Sykt flinke skuespillere og ja, alt var topp..søteste 

the sisters

Tok mange flere bilder, men det går ikke ann å legge dem ut...blogg.no nekter...Bildene er forresten ikke redigert.
PhotoAmalie 

stem

HER 

when it's raining, the roses are beauty


Tycks ?
PhotoAmalie

en time eller to ute i sola...
PhotoAmalie

right nowsoler meg med Kira :)

sommerferie

JAAAAA, DET ER SOOOOOOMMERFERIE:) <333KAN IKKE BESKRIVE HVOR GLAD JEG ER AKKTURAT NÅ. :)<3:D
Ok, teit blogging her. Men er så ufattelig glad. Null skole på to måneder.  Ferdig med barneskolen. Må bare få litt smilefjes ut ":):D<333333:):)))", nå er jeg ferdig.

Kom hjem ved 11-tiden, så Kira og jeg har sittet å nørdet Super Mario Wii sykt lenge nå, satt fast på en bane som rettogslett var umulig, satt sikkert en time å holdt på å, rett ved mål.....GAME OVER...... sykt sure og irriterte over at vi tapte og må gjøre aaaalt på nytt. Gidder ikke å gjøre det nå, det må bli senere. Kira skal overnatte så har god tid.

Nå er det bursdagsparty for Salto. Kira og jeg har laget muffins og han skal få bein. To gjester invitert, meg og Kira. Skikkelig fest må jeg si. Hva gjør du ?  
video fra mandag

Hellu. Nå har jeg fått redigert videoen fra mandag. Veldig lang film må jeg si, 36 sekunder. Ikke noe mening, eller den beskriver dagen vår, kjedelig. Følte jeg måtte legge den ut når jeg først hadde redigert den.

slutter..

....med å "kommentere tilbake". Jeg har fått mange kommentarer takketvære at jeg har kommentert tilbake, men nå er det sånn at når jeg først skal blogge så må jeg heller sitte å kommentere tilbake. Det tar litt tid. Jeg vil heller ha  "ukens kommentar" eller noe lignende for at dere skal kommentere, men tar ihvertfall en pause fra å kommentere tilbake. Håper virkelig at dere ikke slutter å kommentere, for det betyr ganske mye for blogglysten min at dere gjør det. Jeg kommenterer nok tilbake på noen av kommentarene, men ikke fast. Skjønner dere hva jeg mener? Forsetter du og komentere for det?


PhotoAmalie

21.jun.2011

Hellu. Dagene går for må jeg si. Imorgen er det lissom sommerferie. Gleder meg som bare det.
Idag var det skoleavsluttning, før det ble jeg med Kira hjem og badet. Hun var her igår, lagde forresten en video som jeg skal prøve å få tid til å redigere. Nå sitter jeg her mednesten null bilder fra avsluttningen, dumme meg vettu. Sykt rart å tenke på at det er siste skoleavsluttning på skolen..

Imorgen er det sommerferie, har ikke fått det inn i huet ennå jeg.  Skal ikke noe spesielt i sommerferien, være hjemme og bade er planene mine. Hva skal dere?

bloggfri

sorry, ikke tid til blogging idag...

oslo

Heia. Idag har jeg vært i Oslo, ikke noe shopping eller no, men feiret mormors bursdag. Vi spiste på  en resturrante, med familien osv..  
kusinen min og meg ♥

skikkelig fotogene..

Helstrøm satt på bordet vedsiden av oss. Susanne måtte selvfølgelig ha auto..Hahha "megastolt"

søtt da ♥

Okå..nå la jeg bare ut bilder av meg og kusinen min, men jeg orker serr ikke å redigere fler, lat, iknuw.
PhotoAmalie

riks and miks

Megahyggelig kveld, satt å spilte Super Mario Wii, spiste snoop, hoppa på trampoen, satt på pc'en osv. 
PhotoAmalie♥
Riks and miks // Rikke og meg  internt

the world goes around mePhotoAmalie

innkjøp

Image and video hosting by TinyPicTopp (50) - H&M
Solbriller (29) - BikBok
Hettegenser (49) - BikBok
Skjørt (59) - JC
Foundation (99) - Kicks

Ja, kjøpte litt småting også..men ikke noe vits å legge ut. Sorry for at det ikke var noe bilde av foundationen forresten.
PhotoAmalie 

bilder fra idagLike ?Innkjøpet kommer snart...

overskrift..

Har brukt 10 minutter på å finne på en overskrift...fant ikke på noe..
Heia. Nå drar jeg ned til byn og shopper litt, iogmed at det er mossedagene. Jeg tar med kamerae, trur jeg.

I natt har jeg overnattet hos Ylva, sammen med Maria, Oda og Mina. Kjempe gøy. Uten kamera, btw. Men mange andre som tok bilder så kommer sikkert noen etterhevr. Åhh, har en følelse av at jeg sier det hver gang, "de kommer snart.."
Rikke skal overnatter hos meg i natt, og da lover jeg at det kommer bilder.

klar for bursdag
Litt uklart det siste der ja..

Da drar jeg opp til Ylva. Hun hadde brusdag igår, gratulerer med dagen som var, haha. Haddde ikke tid til å skrive det da...Men nå drar jeg ihvertfall opp til henne og feirer, overnatter der så ikke forvent noe..
PhotoAmalie

the summer is here

Har nettopp kommet hjem fra forestilling på skolen, så det har ikke vært mye tid blogging, nei. Nå går jeg ut og hopper litt.
PhotoAmalie

.....

Jaja, sikkert skjønnt det.......men er bare så glad, for..........

KAMERAET ER TILBAKE !! :) :D <333333333

I'm so happy, som dere sikkert skjønner. Overdriver kanskje bittelitt..
PhotoAmalie 

you are so beautifulPhotoAmalie

Hva syntes dere om designet?

Overskriften forklarer alt. Hva syntes dere om designet?  Ja, asså jeg har ikke laget hele designet selv, det er ferdig design, men hva syntes dere om sånn bloggen min ser ut nå...? Nå bruker jeg ingen av headerne jeg la ut iforige innlegg, endret litt. Syntes dere at jeg burde ha det sånn det er nå, asså designet, eller er det noe jeg burde endre på   ?!


PhotoAmalie

hvilken header?


1.

2.

Hvilken header skal jeg bruke ?
PhotoAmalie

fikser på...

Blææhhh, holder på å fikse designet...Ikke bry dere om at det ser litt rart ut, jeg fikser det.


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011