tidenes spilleliste


Born To Be Sombody - Justin Bieber


Natteravn - Rasmus  Seebach


Do it like a dude - Jessy J


Dance Like A Freak - Mo


Down To Earth - Justin Bieber


On the floor - Jennifer Lopez


What Are Words - Chris Medina


Who Says - Selena Gomez


Next 2 you - Chris Brown ft. Justin Bieber

Hører på mangeeeee flere Justin Bieber sanger, men jeg gidder ikke å legge ut alle Justin Bieber sangene. Så legger heller ut de jeg har hørst mest på idet siste.
PhotoAmalie 

why must everything be so difficultDesign. Hvorfor skal det være så vanskelig med design. Jeg klarer ikke å lage design selv, så nå har jeg sittet her en time å lett etter et fint gratis design. Ente tilslutt opp med det jeg har nå. Vil ikke si at jeg er så fornøy med headeren, men jeg kan ihvertfall ha den litt...
Sliter du med design ?
PhotoAmalie

Jumpjump
tatt med kira sitt kamera, hun har redigert det oog alt det der....
PhotoAmalie

HelgenHeidere. Har som dere nok har skjønt vært i sverige i helgen, men nå er jeg tilbake. Har ikke så mye å fortelle fra helgen, bare at det var mye regn. Hahah, var på Liseberg i sykt regvær, ikke gøy. Nå sitter jeg å prøver å få med meg alt som har skjedd i helgen, alt fra Justin Bieber til venner.
PhotoAmalie

sverige

Hellu. Drar en liten tur til sverige jeg. Så blir lite blogging idag.


PhotoAmalie

at moment

Ser du på Norske Talenter ?
PhotoAmalie ♥
Goood helg folkens ♥

friday, friday, gotta get down on friday...


Herreguud, for en låt. Har faktisk hatt den på hjernen i hele dag. Sykt irriterende.PhotoAmalie

idag har jeg..

Heia. Idag har jeg vært på "prøvedag" på ungdomskolen jeg skal begynne på til høsten. Fikk vite klassene osv., ble sånn passe fornøyd. Ikke beste klassen ever lissom, menmen. Kom i klasse med Maria av de jeg skrev, forventet meg ikke å komme med alle heller, så er fornøyd med det. Selvom man lissom ikke går i samme klasse, kan man være sammen i friminuttene osv.. 
Men fysøren gått å ha det overstått tror jeg aldri har vært så nervøs noen gang, ok det har jeg. Men var serr sykt nervøs, bare se her:


Ok, overdrev kanskje litt, men klarte ikke å stå stille, måtte gjøre noe hele tiden.

Skal du starte på ungdomskolen neste år ? 
PhotoAmalie 

happyyyyyyyyy

skjekk hva jeg fikk av bestie:

Nå har hun vært i London heldiggris. Link til bloggen hennes HER
PhotoAmalie

when you smile, i smileTatt i påskeferien. Forelsket meg i dette, av alle de 800 bildene jeg tok, haha. LoVe ♥
PhotoAmalie 

preike innlegg

Heihei. Dagen min har vært megafun. Ble med Ida hjem, satt såogsi på pc'en hele tiden. Haha.. Men det var ikke det jeg skulle si. For som dere vet har jeg vært på hytta i helgen og der tok vi en del bilder+videoer. De kommer, de kommer. Ihvertfall videoene truuur jeg. Helt standard bilder, så tengte at jeg heller kunne legge ut videoer. Standard videoer også, men ja.. De kommer sikker snart, vet ikke når. Må redigere bildene og videoene på pappas pc, siden min er klikka, så jeg vet som sagt ikke når jeg får gjordt det. 
 

PhotoAmalie

my sweet friends come home with gifts for me


Har jeg ikke søte venner. Kira kom hjem fra Spania med to ringer, to Justin Bieber armbånd (+godteri). Og Ida kom hjem fra Hellas med Ray-Ban solbriller til meg, føler meg bortkjemt. Loveu!
PhotoAmalie

VLOG: amalie når hun kjeder seg...


DUMME YOUTUBE ØDELA KVALITETEN PÅ VIDEOEN !!
Videoen forklarer dagen min...kjedeliiig!!
PhotoAmalie

Blogger jeg leser


Kristine 

CarolineMaria

Emilie

Erica

Emilie

Kim

Stine
Bibses
PhotoAmalie

hjemme

Heiaa. Er kommet hjem etter en fin helg på hytta, nå er det bare å pakke ut, og å legge inn bildene på pc'en som gjenstår.  Bilder og videoer kommer senere!

Blir borte..

Hei dere. Nå er det rett før jeg drar. Jeg drar ikke langt, eller ett par timer, til et sted som er rett ved Kragerød. Loveit. Kusinen til pappa sin hytte, som vi er så heldige å få låne, noen ganger i året. Hytta ligger såogsi i vannet...så det blir masse av bading..blir nok litt forskjøla, kremtkremt. Men nå skal vi ihvertfall snart dra. Venter bare på at Ylva skal komme, hun blir med som vanlig. Eller vanlig og vanlig..hun pleier det ihvertfall. Men dit vi skal er det ikke internett, så da blir det nok ikke blogg..

Jeg vil bare Kira en god tur til London ♥ Kos deg!!

2008 (eller 07, hakke peil..)

 PhotoAmalie

when the sun is shining, I shine tooPhotoAmalie

om meg

Iogmed at denne bloggen er ganske fersk, så tenkte jeg å fortelle litt om megselv. Jeg er en 13 år gammel jente som elsker å ta bilder, det er det. Neida. Skal fortelle litt mere. 

Julen 2009 fikk pappa et speilrefleks, jeg tenkte "åhh, kult", det var det.. Men etterhvert, kameraet bare lå der, pappa brukte det nesten aldri tok jeg fatt i kameraet å begynnte å ta bilder. I begynnelsen skjønnte jeg meg ikke på det kameraet, men etterhvert ble jeg bedre i å bruke det. Pappa ble jo litt irritert på meg, iogmed at jeg hadde mitt eget kamera (som sugde), men han måtte bare venne seg til det. Etterhvert som tiden gikk, ble kameraet så og si mitt....eller alle sitt, men nesten bare jeg som bruker det. Kameraet er asså Nikon D5000.
 
Ja, det var litt om kameraet mitt. Nå litt om meg....
Jeg er en helt vanlig 13 åring. Ble født i Fredrikstad 21.02.1998. Jeg vokste opp i Moss, sammen med storesøster, storebror, mamma og pappa. Jeg er en appåklatt. Det vil si at det er langt mellomrom mellom meg og søskene mine. Gjør meg ingenting. Men de flyttet åsså tidelig ut, jeg ble alene med mams og paps. Noen ganger har jeg holdt på å kjede meg ihjel, men det hører bare til. Jeg har fått mye bedre kontakt med mamma og pappa enn det mange andre har fått og det er jeg glad for. 
Ok, nå ble det veldig mye tekst her,  jeg skal gjøre det kort...
13 år. Dans. Venner. Familie. Musikk. Sommer. Foto. Justin Bieber. Blogg. 


PhotoAmalie

Images from this rainy day

Det står ikke "amalie" på disse bidlene, fordi både Kira og jeg skal bruke bildene. Men det er jeg som har redigert dem og alt det der! BTW: det er 2 deler, dette er del 1!

Dette var 17.innkjøpet mitt.. En såpeboblemaskin, loveit !!!PhotoAmalie

it is bubbles everywhere

PhotoAmalie

bildene fra 17.mai, osv...En nydelig 17.Mai var det, var ikke hjemme så det ble lite med bloggings..sorry for det. Har desverre ikke fått redigert bildene fra igår, og nå er jeg på en annen pc enn den jeg har photoshop i, så da legger jeg ikke ut bildene med det første. Ett bilde har dere fått da, hehe.
Photoamalie

fin måte å bli vekt på

GRATULERER MED DAGEN, FOLKENS ♥
Hvordan våknet du idag ?
PhotoAmalie

Da er alt klart

Da er alt klart til imorgen, nå skal jeg dusje...
PhotoAmalie

nothing is better than strawberriesPhotoAmalie

A picture of you, says it all. Perfect!PhotoAmalie

Beautiful day with bestieDette er ikke alle bildene, valgte å bare legge ut noen...Grunnen til at det ikke står amalie på bildenet er fordi det både er jeg og Kira som skal bruke bildet. Hva har du gjordt idag ? 

PhotoAmalie 

Da var 17.mai kjolen kjøpt..


//VeroModa

tycks ?
PhotoAmalie 

fordi jeg bare elsker...


Eller ikkeeee....Er ikke akkuratt en "rockjente", jeg er mere en "justinbieberjente", så asså jeg elsker ikke akkurat rock. Men ja, følte teksten passet til bilde så bare skrev det... Bildet er som alle de andre bildene mine redigert i Photoshop.
Photoamalie

flowerpower #2

kreativ med overskriften, eller hva ?
photoamalie

when i look at youphotoamalie

sometimes it's nice to just be able to sit down and readphotoamalie

yeeay, the sky is blue
photoamalie

flowerpower


//redigert i photoshop
photoamalie

tinestafettenEn dag med mye skrik og skrål, og mange flinke løpere. Jeg løp ikke, var reserve og lagleder. Me like. Gøy å møte folk, se på folk løpe, heie på klassen, osv.. Nå er det facebook tid..
photoamalie ♥


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011