kameradraaamaa

Maria var hos meg, og vi hadde tenkt til å ta litt bilder. Jeg skulle ta inn minnekortet fra kameraet i pc'en, da jeg oppdaget at minnekortet var ødelagt. Har ødelagt det mange ganger før så det var ikke noe farlig tenkte jeg. Men da jeg skulle sette inn ett nytt minnekort inn i kameraet så ville ikke minnekortet gå inn, det gikk bare automatisk ut igjen. Tenkte at det var noe feil med minnekortet, men neida. Alle minnekortene gikk ut igjen. Jeg så etterhvert at det var en liten bit som hadde falt inn i det hullet der du putter minnekortet inn i. DET VAR UMULIG å ta den ut for det er så lite og tynt hull til minnekortet. Jeg tok en gaffel å prøve å ta biten ut, men det gjorde det bare værre. Lagde en ripe inne i der minnekortet skal være osv. Fikk ikke biten ut. Det virker kanskje ut som om det var super lett å ta ut en liten bit, men herregud den lå lissom under en sånn...shit komplisert her nå..... Jeg kan slutte denne lille "historien" nå. Det endte ihvertfall godt. Pappa fant ut av det, kameraet ble nullstilt, måtte stille klokken osv. på nytt, men hallo, det er ikke så vanskelig.

Hahah, sykt drama. Sorry for det. Men trodde serr at kameraet var ødelagt, ikke helt ødelagt lissom, men måpåreprasjonødelagt.

Når jeg først har skrevet så mye om "kameradrama" kan jeg legge på en ting til som har noe med "kameradrama" å gjøre. Mamma skal til Italia en uke med broren min imorgen, og de skal låne kameraet...hulkhulk..

web in my ♥


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011