fridayIts FRIDAYYY... Er utrolig deilig å ha helg, nå. Idag har vi jogget fra skolen ned til alby og tilbake. Jeg, med verdens dårligste kondis, syntes det var ganske langt. Men utrolig deilig å komme hjem, og bare kunne legge seg ned i soffaen og chiller'n. Nå skal jeg se film.
Her er verdens dårligste spørsmål:

Liker du at det er helg?

my day

Hellooo. Idag har klassen vært på tur, noe vi egentlig skulle gjort igår. Det ble heldigvis bedre vær idag, enn igår. For igår var det rettogslett dritvær. Vi gikk ned på fiske, der grillet vi pølser, spilte volyball, spilte botcha (?), og gjorde masse annet hyggelig.

Da jeg kom hjem, ca. klokken kvart på tre, fant jeg ut av at jeg ikke hadde tatt med nøkkelen. Så jeg satt å ventet, å ventet. Mamma hadde selvfølgelig glemt mobilen hjemme. SÅ jeg sto ute, i varmen, å ventet.  Mamma kom heldighvis hjem ti på halv fire, så det var ikke lang tid å vente.

Hvis noen lurer så har jeg spist pannekaker idag...

Hva har du gjordt idag ?


weekeeeend

Det er utrolig irriterende, dere er veldig flinke til å kommentere, men kommentarene vises ikke på bloggen. Aner ikke hva som skjer ?!


Har som dere nok har fått med dere vært i Oslo idag. Jeg og mamma bestemte oss plutselig for å ta oss en liten shopping-tur. Det var megahyggelig. Kom hjem med en ny bukse, en topp, en strikk-genser og en høst-jakke. Fornøyd. Kan godt legge ut innkjøpet, hvis dere vil ha det !?

bursdag nextNå stikker jeg i Maria sin bursdag, det pøse regner å jeg skal gå. Perfect match.

Hva skal du ikveld?

23.AUGUST

Hello pepsss. Idag har dte vært en helt vanlig skole dag. Fra Fem over ni til halv tre. Jeg og Maria dro ned til byen etter skolen, vi skulle finne en gave + att jeg skulle til reguleringstannlegen. Kom vel hjem ved fem tiden og siden det har jeg sittet med matte leksa, eller har vært litt fram og tilbake, men det er bare så utrolig uvant å ha lekser..føles ut som om det er tusen år siden det var skole, asså før sommeren...

Imorgen skal vi ta skolebilde og portrettbilde, scary, neida.
Fra BikBok

Hva har du gjordt idag ??

lite blogging

Sorry for lite blogging, men det blir sånn fremover. Mere lekser, mindre tid på pc'en. Skal prøve å blogge så mye som murlig. Men hvis dere ikke hører noe fra meg så vet dere hvor jeg sitter...ved skrivebordet å gjør lekser...hahaha...Nå må jeg begynne å fikse meg.Hahah, bare kødd <3

Får du blogget mye, nå som skolen starter?

1. skoledag overstått

Hellu. Dagen jeg har gruet meg til lenge gikk veldig bra. Bortsett fra at jeg brukte en time idag morges på å finne ut hva jeg skulle ta på meg og når jeg endelig fant noe, så var det skittent. Tilslutt ble det bare til noe helt random. På skolen gikk alt mye bedre enn jeg hadde forventet, vi skulle bli bedre kjent, lærene skulle gi litt informasjon, vi fikk litt litt blyanter å sånt og sååå fikk vi bøker.


Akkurat nå har jeg tatt bokbind på alle de 7 bøkene vi fikk med hjem. Sekken var ikke akkurat lett idag, må jeg si. Menmen, det er noe jeg må bli vant til. Nå er det middag.


 

Hvordan gikk det med deg første skole-dag?

I will be ready tomorrow

Heii♥  Akkurat nå har jeg ikke lyst til å blogge, men føler jeg må gi ett lite pip.  

Holder på å finne frem det jeg skal ha på meg imorgen, guuud det er vanskelig, haha. Sekken er ihvertfall pakket, men resten mangler. Ikke så mye da, heldigvis.

Idag har jeg og Kira vært sammen med Tobias, Charlotte og Endre. Skikkelig kos. No photos, sorry. Men nå må jeg tilbake til det jeg holder på med, nemelig å gjøre meg klar til imorgen. Klikker snart. Hahaha. 

starter du på skolen imorgen?

good mornig, everybody


God Morgen. Idag er planen å være med Kira og folk. Blir nok først litt blogging i kveld. Skal prøve å nyte de siste dagene, haha. 2 dager igjen, og så er det skole vettu. Gru-gleder meg, veldig.
 

hva skal du idag?

today

Heyy! Akkurat nå sitter jeg egentlig bare å irriterer meg over at nettet er mega treigt, har vel sittet en halv time å ventet på at blogg.no skulle komme opp. ENDELIG funket det. 

Har vel nesten ingen planer idag, eller jo jeg skal til TANNLEGEN....littegranne scary. Menmen, jeg håper jeg overlever. Pleier å gå bra, det er bare så utrolig lenge siden jeg har vært hos den "vanlige" tannlegen. Har for det meste vært hos reggis tannlegen. Så ønsk meg lykke til, hahah.

 
Sorry for at innlegget ikke ble så veldig langt. Men etter å ha sittet her en halv time å ventet på at nettet skal funke er jeg sulten. Frokost next.

Hva skal du idag ?

byen

 Nå drar jeg ned til byen sammen med Rikkemor. Gleder meg vedlig til å se henne. Bye.
DESIGNET ER IKKE FERDIG ENNÅ

03. AUGUST

Idag har jeg ikke gjort en dritt. Har tatt litt bilder, lært meg litt mere om den nye linsa, spist, redigert bilder, thats that. Nå skal mamma og jeg ned til byen og se om vi finner en ny mobiiillllll til meggg, wihoouuuuuuuuuu!!!!

Sykt sur, som du ser !!


tusenfryd

Dro på tusenfryd idag, sammen med Kira. Vi hadde det kjempe gøy. Hadde det såogsi gøy hele tiden, bortsett fra da en dame som jobbet der, sa at jeg hadde tatt av beltet. Det var ikke lov å ta av beltet, fordi da stoppa hele "spøkelsehuset", høres sikkert veldig kompisert ut, men hvis jeg skal si det enkelt og greit så stoppa spøkelsehuset hver gang noen tok av seg beltet (som ingen gjorde), og det skjedde mange ganger og ja..hun sa at det var meg.. Alle så på meg å ble drit sure, men jeg lover, ville aldri funnet på noe sånn. Skjønner godt hvis du ikke skjønnte alt som sto der, haha. Komplisert.


HVA HAR DU GJORDT IDAG ?

idag

Heluu. Idag hare jeg vært i byen sammen med mamma, handlet ikke så mye. Bare småting. Etter det dro jeg på stranda med Marlene. Vi avtalte at vi skulle møtes på tronvik klokken tre. Jeg var der klokken tre og begynnte å vente. Ventet og ventet. Hun tok ikke telefonen. Hun kom ikke, så jeg tok meg ett bad. Alene. Følte meg som en skikkelig taper. Når jeg var ferdig med å bade (badet i 5 sekunder.) så jeg at jeg endelig hadde fått melding. Åjadda, endelig. Hun var på vei, bare det var noen flere som ble med som måtte hente bade tøy osv. Maren, Jenny og Stine ble med. 

Veien hjem var egentlig det morsomste, jeg og Marlene lo oss ihjel pga. en random mann sykla frem og tilbake. Han sykla forbi oss sikkert 15 ganger, han sykla frem og tilbake. Vi sto der å lo å lo......

HAHHA :D

 Hva har du gjordt idag ?

 

danmark, here i comeee

Heidere. I sommerferien min har det ikke skjedd stort. Endelig skjer det noe. På onsdag reiser jeg ned til Danmark, til farmor og er der en uke. Gleder meg skikkelig til å ha orgentlig ferie. Ida, Paulie og Mattheo kommer også. Satser på megabra vær. Men vet aldri. Sist vi var hos farmor, i påsken, var det 25 grader i skyggen. Jeg lå bare i solen å koste meg. Det har ikke vært noe spesielt fint vær ennå, i sommerferien så krysser fingerne for at det blir det nå.Hva skal du?  

oslo-tur

Heja. Var som dere vet i Oslo igår-idag. Var på shopping fra halv 12 til halv fem eller no. Ble sykt sliten i bena. Etter det dro vi hjem og spiste. Rundt ni tiden gikk vi til 7-eleven og leide film, Due date. Haha, morsomste filmen jeg har sett. Satt å spiste jordbær og sjokolade, mens vi lo oss ihjel.

Tok sykt få bilder til å være meg, haha. Dere kan få noen få av bildene;helt normale...Hennie hater bilde, men jeg digger det :)på prøverommet i Monkei
Hva syntes dere ?

by'n

Idag sto jeg opp ved ni-tiden, hadde ikke peil på hva jeg skulle finne på. Satt lenge å bare stirra på himmelen, den grå himmelen som ikke er noe fin idag. Etter å ha sittet lenge å stirret hørte jeg mamma rope på meg om at hun skulle til by'n så jeg slang meg med. Fikk kjøpt litt nytt. Kan kanskje legge ut innkjøpet etterpå.


Nå skal jeg sove. Er serr megatrøtt. Har ikke vært så trøtt på 10000 år..

Hva har du gjort idag ?


Husk at alle som kommenterer mye på bloggen denne uken, blir linket :)

dagen min....

Hej dere. Idag har jeg tilbrakt det meste av dagen hos Kiramor. Vi hjalp til i bursdagen til lillesøsteren hennes osv.. Var sykt pro til å være i fiskedammen, ingen skjønnte at det var oss. Hehe, jo, alle skjønte det..Vi sugde. Men det var ihvertfall gøy da, spiste meg full av muffins og kake, holdt seriøst på å spy. Ikke fordi det var ekkelt eller noe, men var bare så mett.

Akkurat nå sitter jeg her å kjeder meg ihjel. Mamma og pappa har besøk, og jeg vil helt gjøre noe annent enn å høre de voksne sitte å bable, fysøren det er gørr kjedelig. Så jeg sitter asså her å blogger, for deres skyld. 


Hva har du gjordt idag ?Husk at alle som kommenterer mye på bloggen denne uken, blir linket :)


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011