Hvorfor jeg elsker Justin Bieber

Spørsmålet gjenntar seg hele tiden. "Hvorfor elsker du Justin Bieber?". Vet aldri hvor jeg skal starte, det er så dumt spørsmål. Jeg skjønner lissom ikke hvorfor man skal enten elske han eller hate han. Selvfølgelig, alle kan ikke like han, men å hate han er noe annet. Ja, jeg var ikke akkurat verdens største fan før, men jeg gikk ikke rundt å slang masse dritt om han. I begynneslsen av 2010 ble jeg tent, JUSTIN BIEBER, gutten alle jenter elsket. Jeg hørte for det meste på musikken hans, kysset plakatene av han og snakket om hvor pen han var, men jeg leste ikke så mye om han. Visste ikke så mye om, bare de tingene alle vet. Da sommeren var over begynte alle å hate han. Mange fordi de var lei av "Baby", andre fordi de mente han sang som en jente. Jeg begynte plutselig å glemme han litt, med en gang skolen startet, og da alle rundt meg hatet han ble det bare til at jeg ikke lenger var fan av han. Jeg hatet han ikke på den orgentlige måten, men jeg var ikke jenta som elsket han lenger. Jeg var ikke den som gikk å slang dritt om han, jeg bare syntes ikke han var helt min type. Eller for å si det på en annen måte, jeg visste ikke så mye om han, og jeg tenkte da at han ikke var min type. Når folk gikk å snakket stygt om han, begynnte man å tro på det de sa osv.. Jeg var ikke den som satt å leste masse om en fyr som jeg ikke var så veldig fan av, akkurat som at jeg ikke gidder å lese masse om Miley Cyrus nå, så jeg tenkte han var sånn som alle sa.

Etter jul, begynte jeg å like han mere og mere,men det var først i slutten av Januar jeg ble skikkelig belieber. Litt av grunnen var vel at min bestevenn Kira, allerede var det. Da jeg og Kira så Never say Never på kino for første gang husker jeg vi satt flere timer oppe etter vi hadde sett den. Vi klarte ikke å tenke på noe annent. Etter det var og er Justin Bieber (nesten) det eneste vi tenker på og vi har siden det vært TRUE BELIEBERS.

Noen av dere tenker kanskje "herregud, man er ikke orgentlig fan hvis man ikke har vært det hele tiden", men da må du tenke om igjen.


Gutten har ett talent, ett veldig stort talent også. Det første du tenker på når èn sier Justin Bieber er kanskje ikke talentet hans, men hvis du intreserer deg litt mere skjønner du det. Det er ikke bare musikken hans som er fenomenal, men også han. Måten han er på, hvordan han er mot fansen sin. Han viser virkeliga jeg at han bryr seg. Som jeg har sagt tideligere må ikke alle like han, men det er noe helt annent å hate han.

Da jeg ikke var "fan" av han, merket jeg at man ikke liker han fordi man tror at det er det som er kult, man tror at det er kult å snakke stygt om han. Folk finner på fakta, som er helt useriøse, de får folk til å tro på det de sier som asså er masse dritt, man ser for seg en helt annen person enn den han er. Har er egentlig perfekt.

Her er noen grunner til at fok "hater" han (med svar):
Homo? Han liker jenter og synger om dem
Stygg? Millioner av jenter syntes han er den kjekkeste gutten i hele verden og han er på flere millioner plakater overallt
Svak? Han brakk beinet på senen og fortsatte og synge
Hjerteløs? Hør på pray
Misslykket? 17 år, 44 sanger, 3 albumer, 12 musikk videoer, 1 film, 3 bøker, 20 awards, 2 turneer, over hundre konserter, mangemangemange millioner fans!

Neste gang skal til å si noe stygt om han så tenk deg om, han har følelser han også. SE NEVER SAY NEVER !
 
Skjønner veldig godt hvis dere ikke gadd å lese dette..
idag

Hei dere. Kira sovover her i natt, det var så utrolig lenge siden vi har sett hverandre så det var kjempe kos. Dagen gikk derfor veldig fort. Kira ble her helt til fire-tiden ellerno, etter det dro vi ned til byen for å se på forestillig og gå "freds-parade/marsh (?)", men det viste seg at de hadde avlyst å gå og heller tatt forestillig inne i Parkteateret, der var det selvfølgelig fullt. Så da var det bare å snu. Men da vi skulle til å gå var det noen vi kjenner som heller ikke fikk plass som lurte på om vi ville bli med dem å gå dit vi egentlig skulle, så vi gikk allikevel. Sånn ca. 20 stykker.

Kira og jeg hadde forresten littegranne fritids så vi hadde en lite photoshoot til, så hvis dere vil ha bildene så kommenter. 

SKJEKK DETTEJustin har allerede lagt merke til oss, og det på under ett døgn. Sykt happy nå. Det var jo det som var meningen med hele greia, at han skulle oppdage oss..Skjekk dette forresten, man kan se litt av meg noen ganger.

HJJJJEEELLLLPPPPP MEGGG, FORT!!!


Hvilken skal jeg ta ?????.....
Jeg er fortsatt helt i skjokk, var nettopp innom vg.no, og ja der sto det at minst 80 er drept. Herregud, jeg vet ikke hva jeg skal si. Tenk at det skulle skje i Norge, Norge som er ett av verdens beste land, der det ikke har skjedd noe sånn på utrolig lenge. Har jo sett masse skyting og sånn på tv, tenker jo at det neeeeveeer vi skje i Norge, men nå har det skjedd. Norge, som jeg alltid har følt meg heeelt trygg i. Som dere vet er jeg i Danmark, drar hjem idag. Igår da mams, paps, Mattheo og jeg kom hjem sto tv-en på pga. Paulie satt å så på Tour De France, samtidig som de viste Tour De France viste de nyhee. Det var da jeg så det. Det første jeg tenkte var shit, de viste ikke ennå om det var en bombe så da var det ikke tenåå skummelt. Men da jeg gikk inn på vg.no noen minutter etterpå så jeg det. Det var en bombe. 

 

Jeg ble helt målløs, bombeangrep i Oslo. Ikke lenge etter fikk jeg høre at flere mennesker var drept på Utøya. Det var flere på min alder og oppover som var der for å holde på med politikk, elllerno. Uten de har gjordt noen ting (ihvertfall som jeg vet) kommer han over til Utøya og skyter...........fyfader...........


herreguuuuddddd

Fyfader, helt sykt det som har skjedd i Oslo. Bombe, i Oslo. Jeg er skjokka. #prayforoslo, Nrk og Oslo er Trend på twitter, hvis det sier dere noe. Det vil si at det er det som nesten er mest skrevet på twitter, i hele verden. Jeg bruker ikke twitter så mye, har det kun for Justin Bieber sin skyld, hahah. Men ja tilbake til det syke, flere er omkommet og ja...tør ikke å dra til Oslo mere...Joa, men ikke med det første..Skummelt ?!!?!?!?

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR   

linket

http://phtotokira.blogg.no           http://htah.blogg.no/                                http://solrikke.blogg.no http://mawome.blogg.no/           http://thusvik.blogg.no/                             http://sm1ley.blogg.no/
http://markat.blogg.no                http://celineshelgemo.blogg.no/                  http://ingridborvik.blogg.no/

Hvis jeg har glemt  noen så si ifra!


ingenting frister mer....

...enn å reise hit...

Hawaii, vet ikke helt hvor det er på hawaii, men en ting er sikkert...det er dritfint der.. Kunne ønske at jeg vant, eller helt tilfelig fant en billig billett dit. Drømem reise. 

Frister det deg også ?


Husk at alle som kommenterer mye på bloggen denne uken, blir linket :) 

sommerferie

JAAAAA, DET ER SOOOOOOMMERFERIE:) <333KAN IKKE BESKRIVE HVOR GLAD JEG ER AKKTURAT NÅ. :)<3:D
Ok, teit blogging her. Men er så ufattelig glad. Null skole på to måneder.  Ferdig med barneskolen. Må bare få litt smilefjes ut ":):D<333333:):)))", nå er jeg ferdig.

Kom hjem ved 11-tiden, så Kira og jeg har sittet å nørdet Super Mario Wii sykt lenge nå, satt fast på en bane som rettogslett var umulig, satt sikkert en time å holdt på å, rett ved mål.....GAME OVER...... sykt sure og irriterte over at vi tapte og må gjøre aaaalt på nytt. Gidder ikke å gjøre det nå, det må bli senere. Kira skal overnatte så har god tid.

Nå er det bursdagsparty for Salto. Kira og jeg har laget muffins og han skal få bein. To gjester invitert, meg og Kira. Skikkelig fest må jeg si. Hva gjør du ?  
I'm back

Jajja, nå er jeg tilbake. Skikkelig orginal overskrift, eller hva ? Nå skal jeg blogge for fullt. Jeg vil ikke miste leserne mine, så I'm back. Selvom kameraet fortsatt er borte da.

På Lørdag dro vi inn til noen venner av oss i Fredrikstad, Ida, Mattheo, Pappa og meg. Sykt kos. Overnattet fra Lør-Søn, så dro Ida, Mattheo og jeg til Oslo og overnattet hos en venninne av Ida. Idag har vi godt rundt i Oslo, spist og kost oss. Nå er jeg kommet hjem da. Ida hadde med kameraet sitt og jeg tok ganske mange bilder, skal nok legge ut noen av de når jeg får de.

Nå tar jeg og pappa oss en båttur. Ship ♥g Hoi.


PhotoAmalie

jeg lever

Jadda. Jeg lever. Hei forresten. 
Jeg har bare ikke fått blogget pga. mye lekser, og fordi jeg ikke har og kamera denne uken, alt dette har jeg fortalt før. Jeg skriver som jeg også har sagt fø,r en oppgave om Frankrike, og da skal jeg prøve å få med så mye som mulig. Har hatt mindre tid på oppgaven, enn planlagt så derfor har det vært litt stress.

Jeg tar en pause denne helgen også, så kommer jeg tilbake neste uke. Mattheo og Ida er her eller de er i Oslo, men vi skal være sammen, så tiden min går nok til det. Nå må jeg fikse meg, skal i surpice bursdag til en venn av familien.
BLIR SÅ GLAD OM DU TRYKKER HEEER OG GIR EN STEMME TIL MATTHEO, SOM ÅRETS LANO-UNGE. MAN KAN EN STEMME PER DAG ♥ 

drittvær..gammelt bilde btw..

 PhotoAmalie


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011