stem på BLOGG VS. BLOGG1 - http://blooondy.blogg.no
2 - http://ingridborvik.blogg.no
3 - http://lungo.blogg.no
4 - http://stinehaugaan.blogg.no

Det er lov å stemme så mange ganger man vil, man kan stemme på seg selv, man kan reklamere om at man er med på bloggen sin..

Steeeeeeeemmmmmm IVEI !!

trekker BLOGG VS. BLOGG


Jeg filma med den ødelagte linsa, så derfor er det dårlig kvalitet på filmen....

Endelig gikk det. Asså videoen var egentlig mye lenger, men da funka det ikke å reidgere den. Måtte derfor bare ha med litt. Nå vet dere endelig hvem av de 30 som meldte seg på som er med:

http://stinehaugaan.blogg.no - http://ingridborvik.blogg.no - http://blooondy.blogg.no - http://lungo.blogg.no

Dere kan ikke kommentere eller stemme i dette innlegget, men neste!

BLOGG VS. BLOGG

Har tenkt utrolig lenge på om jeg skal ha konkurranse her på bloggen, nå har jeg bestemt meg for å ha blogg vs. blogg. Egentlig bare fordi jeg ikke fant på noe annet. Har hatt det flere ganger, men ikke på denne bloggen så syntes det var på tide. Det du gjør for å melde deg på er å kommentere i kommentarfeltet at du er med, så trekker jeg 4 helt tilfeldige, dere skal så stemme meldom fire stykker. Lager nok videoblogg. Må forresten godkjenne kommentarene først, så hvis det står null kommentarer så er det bare fordi jeg ikke har godkjendt de ennå :)
M E L D  D E G   P Å  N Å Peace out ♥


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011