slutter å blogge herJeg fortsetter å blogge, ikke tro at jeg slutter. Jeg vil bare ha en vanlig blogg. Er litt lei av photoblogg. SÅ forsett å les bloggen min, bare gå inn på amalb istedenfor photoamalie ♥

Blogget på amalb fra December - April. I April bestemte jeg meg for å lage en photoblogg, men jeg valgte å ikke slette den gamle. Jeg har nå slettet alle innleggene på den gamle bloggen, og er klar for å blogge der!

dere finner meg HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRR ♥ ps..legg meg til som venn !!!

oslo next

HJELP, det tordner. Drar inn til Oslo med mamma nå...liten shoppings-tur i regnet..


snikksnakk

Slutter halv tre hver dag, det er derfor jeg blogger så sent. Starter heldigvis sent da. 09.05 hver dag (♥). Kommer hjem ca. ti på tre og da jeg er hjemme må jeg starte med lekser. Har heldigvis ikke mye lekser idag, fikk bare noe vi skal lese til onsdag, men det er lenge til.


Akkurat nå sitter jeg å glor på det dritstygge klassebildet som ble tatt igår. Han fotografen var så snill, han valgte nemlig det bilde jeg ikke fulgte med på. Han tok mange bilder, jeg fulgte med på alle...bortsett fra det. Jeg ser veldig skjokert ut..verste klasse bildet ever.. 


Nå skal jeg i bursdag til en i klassen..

Hva har du gjordt idag ?

 

.....

Har virkelig ikke blogglyst. Prøver å få den tilbake, men med en gang jeg går inn på blogg.no tenker jeg bare nei, senere. Prøver å ta bilder, men neida. Føler at alle bildene er dritstygge og at det ikke er vits å legge ut. Har hatt "lite" blogglyst en bitteliten stund nå. Ikke veldig lenge. Jeg skal prøve å fortsette å blogge, murligens ha en pause. En kort pause kanskje. Jeg skal prøve å blogge fremover.
Hjelper med å kommentere litt mer, forresten.

update

Hellooo. Nå drar jeg til Oslo. Skal jobbe litt på jobben til mormor, så skal vi ut å spise fordi storebror har bursdag. Så det blir null blogging, im so sorry.


 

home sweet home


Var hos noen venner av mamma og pappa, noe som var ganske kjedelig må jeg si. Skulle hjem igår, men plutselig var det så mørkt, så ta ventet vi til i dag.

Litt feil å si "home sweet home" nå, fordi imorgen reiser jeg til Rena, der vi skal feire morfars 70-år bursdag, og etter jeg har vært der blir jeg borte i fem dager, såå blir borte 1 uke tilsammen. Jeg har spurt denne bloggeren om hun kunne tenke seg å være gjesteblogger, jeg kjenner ingrid fordi jeg har gått i klasse med henne. Har ikke så mye kontakt lenger, bare litt via facebook og siden hun blogger så tenkte jeg at jeg kunne spørre henne. Hun sa ja, men kan jo hende at hun ombestemmer seg ..
Hva har du gjordt i det siste ? 

verdens beste søsterSelvom det er stor aldersforskjell mellom oss så er du verdens beste. Du er der alltid og du støtter meg uansett hva. Hvis det er noe, vet jeg at det alltid bare er å ringe til deg, jeg vet at du er der for meg og jeg håper at du vet at jeg er der for deg, uansett hva. Du er virkelig en jeg ser opp til, storesøsteren min. Kunne så inderlig ønske vi bodde mye nærmere hverandre, sånn at vi kunne sett hverandre oftere, menmen. Tusen takk for 2 mega hyggelige uker. I♥U

For dere som hater søskene deres fordi de er plagsomme osv. så er det kanskje ikke å lett å skjønne at jeg kan finne på å skrive noe sånt. Men hvis du hadde vært meg så tror jeg du hadde skjønnt det.  

var i oslo i går (gjesteblogger)

Heeei ♥
Jeg har da blitt gjeste blogger i dag også. Amalie kommer hjem i dag tror jeg eller så var det i morgen :) Men jeg bare fikk tid nå. 

I går var jeg i oslo og så på alle blomstene som er over alt. Jeg la noen selv også, så tok jeg ofc. noen bilder.

Søøøt♥

- KIRA 

Overskrift #1

Har ikke blogget noe om hva vi har gjordt, her i Køben. Har nesten bare blogget "bilde-innlegg", men dette er jo en foto blogg, så ja, det er ikke noe feil med det. Tenkte uansett at dere kanskje ville vite hva jeg har gjordt. Har ikke gjordt så mye egentlig, igår var vi i byen, spiste middag på en båt som kjører rundt i københavn havn, havn havn, hahah. Paulie, som er kjæresten til Ida, jobber som kokk på den båten. Så vi spiste der, veldig hyggelig. Idag har det ikke skjedd så mye, Ida og paulie er på jobb så vi passer Mattheo. Skal snart på experimentarium, ett sted som er veldig likt som "teknisk museum", hvis det sier dere noe. Ikveld skal vi spise hos onkel tante, fetter og kusine. Imorgen drar vi hjem. Ida og Mattheo blir med oss hjem. På Tirsdag drar vi til Valle. Ok, sykt rotete innlegg nå..

HUSK Å MELDE DERE PÅ BLOGG VS BLOGG HEEEEERRRRR  nett

Hej dere. Nå er jeg i København. Jeg sa til dere at jeg skulle være i Danmark en uke, men det var feil. Skal være her til Lørdag. Har vært hos Farmor, i Silkeborg, nå er jeg i København hos Ida. Det tar sånn circa 4 timer å kjøre, så er veldig sliten nå, har nettopp kommet frem. 

Nå blir det asså blogging fremover, tror jeg. 


Savna meg ?!?! Neida..

Yo, im the gjesteblogger !

Hello ♥
Jeg skulle da egentlig være gjesteblogger her for Amalie mens hun var i danmark, men jeg glemte det ! -.- Det var ikke med vilje ♥ Hvertfall, jeg tror ikke jeg kommer til å blogge så mye men, jeg skal prøve ! Gjerne besøk bloggen min her ! Det tror jeg var det jeg skulle si, sååååå...hhhhhaaaaddddeeeee :)


- KIRA

natta

Må legge meg nå. Reiser klokken 5 imorgen tidelig, blir borte en uke. Uten nett. Hade.
UPDATE

Nå drar jeg på Tusenfryd, med Kira. Jeg gidder ikke å ta med kameraet. Det må sove litt, haha.

vil du bli linket ?

Kommenter i innleggene mine resten av uken og jeg linker deg i et egent "linke innlegg". Du må minst kommentere 3 kommentarer ut uken og da vil du bli linket. Jeg linker asså alle som har kommentert over 3 ganger, ikke i samme innlegg, men kommenter i  alle innleggene mine. Vil så gjerne ha flere kommentarer på bloggen, for jo flere kommentarer man har jo mere blogglyst har man. Ihvertfall jeg. 

Så kommenter i innleggene mine resten av uka, og jeg linker deg ! Deal ?
Så, kommenter mere :)

bloggfri

Bloggfri idag...drar inn til Oslo i bursdag nå, blir der nok i hele dag, kanskje jeg overnatter der ?!
Er det OK at jeg har bloggfri idag ?

slutter..

....med å "kommentere tilbake". Jeg har fått mange kommentarer takketvære at jeg har kommentert tilbake, men nå er det sånn at når jeg først skal blogge så må jeg heller sitte å kommentere tilbake. Det tar litt tid. Jeg vil heller ha  "ukens kommentar" eller noe lignende for at dere skal kommentere, men tar ihvertfall en pause fra å kommentere tilbake. Håper virkelig at dere ikke slutter å kommentere, for det betyr ganske mye for blogglysten min at dere gjør det. Jeg kommenterer nok tilbake på noen av kommentarene, men ikke fast. Skjønner dere hva jeg mener? Forsetter du og komentere for det?


PhotoAmalie

bloggfri

sorry, ikke tid til blogging idag...

blahblahblah..

Heia. Som dere sikkert har skjønt har jeg vært borte i natt. Nattet asså hos Ida, i telt, sammen med Kira og Henriette og Ida da selvfølgelig. Tok ganske mange bilder, eller ikke mange til å være meg. Jeg pleier å ta bilder annen hvert sekund, men igår tok jeg det litt mere rolig. Har jo litt bilder da.
 
Akkurat nå sitter jeg ute å soler meg, livet er herlig. Har vært på storhandel med mamma og pappa, kjøpte trampoline, ipod høytaler og en fotball. Var ikke mye akkurat, men når man tenker på at prisen er 3000, ellerno så blir det en stor handel. Er kjempe fornøyd!!Bildene kommer senere idag, trur jeg. Nå skal jeg sette opp trampolinen.
PhotoAmalie 

idag har jeg..

Heia. Idag har jeg vært på "prøvedag" på ungdomskolen jeg skal begynne på til høsten. Fikk vite klassene osv., ble sånn passe fornøyd. Ikke beste klassen ever lissom, menmen. Kom i klasse med Maria av de jeg skrev, forventet meg ikke å komme med alle heller, så er fornøyd med det. Selvom man lissom ikke går i samme klasse, kan man være sammen i friminuttene osv.. 
Men fysøren gått å ha det overstått tror jeg aldri har vært så nervøs noen gang, ok det har jeg. Men var serr sykt nervøs, bare se her:


Ok, overdrev kanskje litt, men klarte ikke å stå stille, måtte gjøre noe hele tiden.

Skal du starte på ungdomskolen neste år ? 
PhotoAmalie 

preike innlegg

Heihei. Dagen min har vært megafun. Ble med Ida hjem, satt såogsi på pc'en hele tiden. Haha.. Men det var ikke det jeg skulle si. For som dere vet har jeg vært på hytta i helgen og der tok vi en del bilder+videoer. De kommer, de kommer. Ihvertfall videoene truuur jeg. Helt standard bilder, så tengte at jeg heller kunne legge ut videoer. Standard videoer også, men ja.. De kommer sikker snart, vet ikke når. Må redigere bildene og videoene på pappas pc, siden min er klikka, så jeg vet som sagt ikke når jeg får gjordt det. 
 

PhotoAmalie

Blogger jeg leser


Kristine 

CarolineMaria

Emilie

Erica

Emilie

Kim

Stine
Bibses
PhotoAmalie

hjemme

Heiaa. Er kommet hjem etter en fin helg på hytta, nå er det bare å pakke ut, og å legge inn bildene på pc'en som gjenstår.  Bilder og videoer kommer senere!

Blir borte..

Hei dere. Nå er det rett før jeg drar. Jeg drar ikke langt, eller ett par timer, til et sted som er rett ved Kragerød. Loveit. Kusinen til pappa sin hytte, som vi er så heldige å få låne, noen ganger i året. Hytta ligger såogsi i vannet...så det blir masse av bading..blir nok litt forskjøla, kremtkremt. Men nå skal vi ihvertfall snart dra. Venter bare på at Ylva skal komme, hun blir med som vanlig. Eller vanlig og vanlig..hun pleier det ihvertfall. Men dit vi skal er det ikke internett, så da blir det nok ikke blogg..

Jeg vil bare Kira en god tur til London ♥ Kos deg!!

2008 (eller 07, hakke peil..)

 PhotoAmalie


Profilbilde

KONTAKT MEG:

Hei, mitt navn er June og jeg er 14 år gammel. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om alt fra klær til sminke. Jeg kommentere ALLTID tilbake.

kategorier

bilder blogg blogg vs. blogg dans og musikk design div. hverdag innkjøp kamera mote, hår og sminke om meg outfit plis stem - lano ungen redigering videoblogg

arkiv

April 2012 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011